מרכיבים:
500 גר’ שיבולת שועל (לא אינסטנט)
1 כוס גרעיני דלעת
1 כוס זרעי שומשום
1 כוס גרעיני חמניות
1 כוס פרג (לא טחון!)
1 כוס קוקוס טחון
1 כוס שקדים פרוסים
¾ כוס צימוקים
120 גר’ שמן קנולה
1 כוס סילאן
רבע כפית קינמון
¾ כוס משמש מיובש קצוץ.
ניתן למצוא את המתכון המקורי ב-
http://www.bazekalim.com/2007/03/19/homemade-granola/
השינויים מהמתכון המקורי נבעו בחלקם משיקולי זמינות בארון (שומשום במקום פשתן, סילאן במקום דבש), בחלקם משיקולי בריאות (קנולה במקום חמאה), ותוספת המשמש היתה בכדי להמתיק מעט יותר את הגרנולה.
ניתן לראות את מארז הגרנולה בתמונה, לצד הריבה ושקית האורגנזה ובה המרמלדה (הסבון נעדר מהתמונה ועל כך הוא בוכה עד היום, ולא, כפי שרבים חושבים, משום שדני אינו רוצה בו עוד)

המתכון נראה מצויין
השבמחקהאם ישנה אפשרות לכתוב לכמה מעלות לחמם התנור?
תודה
יעלי